Naslovna Izdvajamo MoneyGram ugovorio partnerstvo s Poštama Republike Srpske čime je povećao svoju prisutnost...

MoneyGram ugovorio partnerstvo s Poštama Republike Srpske čime je povećao svoju prisutnost u BiH

0

Klijenti MoneyGrama sada mogu poslati novac porodici i prijateljima na 111 lokacija Pošte Republike Srpske.

Sarajevo / 5.3.2021. MoneyGram International, Inc., globalni lider u prekograničnom P2P plaćanju i transferima novca, danas je predstavio partnerstvo sa Poštama Republike Srpske čime je ojačao svoje prisustvo u Bosni i Hercegovini. Zahvaljujući tome, klijenti MoneyGrama sada mogu poslati novac porodici i prijateljima na 111 lokacija Pošta Republike Srpske.

Ovopartnerstvo odražava strateške ciljeve kompanije MoneyGram da proširi svoju mrežu agenata u najdinamičnijim tržištima novčanih pošiljki u Istočnoj Evropi.

„Partnerstvo s Poštama Republike Srpske sjajan je primjer kako MoneyGram provodi svoju
strategiju usmjerenu na klijenta&quot“, rekao je Marius Dobrescu, šef prodaje kompanije MoneyGram za jugoistočnu Evropu i dodao: „Sarađujemo s vodećim brendovima širom svijeta kako bismo našim klijentima pružili mogućnost brzog i povoljnog slanja novca svojim najdražima širom svijeta.“

Mediha Mameledžija, direktorica kompanije Yutransfer, generalnog zastupnika MoneyGram
servisa za Bosnu i Hercegovinu, tim povodom je izjavila:
“Potpisivanjem ovog novog partnerstva mi značajno uvećavamo mrežu MoneyGram lokacija u Bosni i Hercegovini. Nastavljamo se približavati svojim klijentima pružajući im više opcija za slanje i primanje novca preko granica i u blizini njihovih domova.”

O novom partnerstvu oglasio se i Miladin Radović, direktor Pošta Republike Srpske.
“Zadovoljstvo nam je objaviti vijest da smo sada dio pouzdane i respektabilne mreže MoneyGram. Kroz ovo partnerstvo s globalnim liderom u prekograničnim transferima novca, pružit ćemo korisnicima naših usluga sigurnu, jednostavnu i brzu mogućnost prenosa novca.”

O MoneyGram International, Inc.
MoneyGram je globalni lider u prekograničnom P2P plaćanju i transferimanovca. S klijentom u centru poslovanja, omogućava porodicama i prijateljima brzo i povoljno slanje novca u više od 200 zemalja i teritorija, od kojih je 90 digitalno povezano.
Kroz modernu, mobilnu API platformu i surađujući sa svjetskim vodećim kompanijama MoneyGram služi milionima ljudi svake godine kroz walk-in biznis i direct-to -consumer digitalno poslovanje.
Uz snažnu kulturu inovacija i neumorni fokus na korištenju tehnologije za pružanje najboljeg svjetskog korisničkog iskustva, MoneyGram predvodi evoluciju digitalnih P2P plaćanja. Za više informacija molimo vas posjetite MoneyGram.com i pratite @MoneyGram.
O preduzeću Pošte Republike Srpske
Pošte Srpske, kao jedan od tri javna poštanska operatera BiH, obezbjeđuju pružanje poštanskih i finansijskih usluga po utvrđenim svjetskim standardima kvaliteta. Kao snažno i veliko javno preduzeće, Pošte Srpske su od velikog značaja kako za Republiku Srpsku, tako i za cijelu Bosnu i Hercegovinu.
Primarna djelatnost Preduzeća za poštanski saobraćaj je pružanje poštanskih usluga, odnosno prijem, otprema, prevoz, prispijeće i uručenje poštanskih pošiljaka u unutrašnjem i međunarodnom poštanskom saobraćaju. Pošte Srpske su prema načinu sprovođenja djelatnosti svrstane u savremeni,
tržišno orijentisan poštanski sistem.
Zahvaljujući rasprostranjenoj mreži poštanskih objekata, Pošte se
izdvajaju kao idealan partner u radu sa stanovništvom. Svakodnevna komunikacija sa korisnicima, uz odgovorno poslovanje preduzeća, predstavlja osnovnu karakteristiku pružanja poštanskih, finansijskih i informatičko-komunikacionih usluga.
O poslovanju Pošta Srpske i uslugama koje nude detaljnije se možete informisati putem web portala https://www.postesrpske.com/

 

Vijesti Srpske

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: