Naslovna Društvo Monika Beluči se pridružuje snimanju serijala „Južni vetar“

Monika Beluči se pridružuje snimanju serijala „Južni vetar“

0

Ovo je prvi put poslije mnogo godina da tako velike i priznate hollywoodske zvijezde sudjeluju u nekom srpskom projektu.

William Baldwin glumit će u drugoj sezoni serije ‘Južni vetar’, a pregovori s Monicom Bellucci su u tijeku, otkrio je redatelj Miloš Avramović. „Izuzetno mi je drago što će William Baldwin i Michael Madsen biti dio serije ‘Južni vetar’.

Ovo je prvi put poslije mnogo godina da tako velike i priznate hollywoodske zvijezde sudjeluju u nekom srpskom projektu. Suradnja s njima je prvi korak ka tome da u budućnosti bude sasvim normalno da se u našim serijama i filmovima pojavljuju svjetske zvijezde“, rekao je Avramović za srpske medije. Dodao je kako su njih dvojica već potpisali ugovore, a da će Monica Bellucci to vjerojatno uskoro učiniti.

„S Monicom uveliko pregovaramo i bilo bi super da i ona bude dio tima. Ima mnogo čimbenika koji će se morati uskladiti, poput termina našeg snimanja i njenih obveza. Planirano je da ona ima nekoliko snimajućih dana u Italiji i nekoliko u Srbiji“, dodao je. Otkrio je kako će Baldwin i Madsen glumiti američke agente. „Oni će u seriji štititi interese američke administracije, ne samo u Srbiji već i na Balkanu.

Planirano je da dođu u Srbiju na proljeće ili početkom ljeta i sve vrijeme snimaju ovdje, najviše u Beogradu. William i Michael su i privatno dobri prijatelji, obojica su fantastični i velika mi je čast što će biti dio naše ekipe“, zaključio je Avramović.

(Bljesak.info)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube