Naslovna Najnovije Muriz Memić: Znam ko je nalogodavac Dženanovog ubistva.Ne bude li hapšenja, revolucija!

Muriz Memić: Znam ko je nalogodavac Dženanovog ubistva.Ne bude li hapšenja, revolucija!

0

Govoreći o borbi za istinu i pravdu u slučaju „Dženan Memić“ otac ovog stradalog mladića Muriz Memić i advokat porodice Memić, Ifet Feraget gostujući u emisiji N1 su govorili o nastavku ovog procesa, ali i o tome da nikada neće odustati.

Iako je u javnosti često isticao da zna ko je ubio njegovog sina Dženana te da se i susretao s tom osobom, Muriz Memić je naglasio da mu je to uvijek najteže pitanje.

“Mnogi su me pitali zašto javno ne kažem o kome je riječ. Uvijek sam navodio da je to na sudu i tužilaštvu, da to ja ne trebam raditi. Međutim, evo sada kažem da ću izgleda na kraju ja to uraditi i otkriti ime ukoliko država to ne učini. Međutim, evo pokrenuta je istraga za organizirani kriminal, ubice će doći same po sebi na red. Ali ko je nalogodavac, to će biti najvažnije pitanje. Ubice ne mogu pobjeći, evo ja to narodu obećavam. Znam ko je nalogodavac, ali nam trebaju čvrsti dokazi i vidjet ćemo hoćemo li ih uspjeti pribaviti”, naglasio je Muriz Memić.

Kako je kazao, ukoliko ne uspiju doći do nalogodavca na ovaj način putem dokaza ili naredne godine stavljanjem “iksa” na papir, pozvat će građane na revoluciju.

“Ovaj sistem se mora srušiti, ovi ljudi koji su nanijeli zlo državi moraju otići. Ovdje su zemlju osvajali, okupirali, narodi su ostajali, sada su došle patriote i narod odlazi”, dodao je

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: