Naslovna Crna Hronika MUŽ MONSTRUOZNO UBIO ŽENU POSLE UČEŠĆA U EMISIJI „DNK“! Stevan tukao Žaklinu...

MUŽ MONSTRUOZNO UBIO ŽENU POSLE UČEŠĆA U EMISIJI „DNK“! Stevan tukao Žaklinu sve dok nije umrla

0
Žaklina je imala 16 preloma rebara od udaraca, i jezivo povrede po celom telu.

Mnogi zločini počinjeni na teritorije Srbije uznemirili su javnost. Neki od njih su toliko surovi da se i godinama, ali i decenijama kasnije sa jezom govori o njima, a akteri krvavih pirova služe dugogodišnje robije ili su sami presudili sebi. U kategoriji Najjeziviji zločini u Srbiji podsećamo vas na neka monstruozna dela koja su odnela nevine živote i zavila u crno mnoge porodice, ali i cela mesta u kojima su se desili.

Ovo brutalno ubistvo dogodilo se u ulici Petra Kočića u naselju Tabane u Jagodini, 2. aprila 2015. godine. Stevan Kojić (tada 29 godina) je svoju suprugu Žaklinu (26) pretukao nasmrt, i to dok su njihova dečica bila u sobi pored. On je udarao otvorenom šakom i pesnicom u predelu lica, sve dok nije pala na pod. Onda je nastavljao da je udara i šutira, pa je na kraju oštrim predmetom zadao ubodne rane (koje nisu bile opasne po život). Nažalost, Žaklina je od silnih udaraca preminula u agonijiNesrećna žena je imala 16 preloma rebara od udaraca, i povrede po celom telu.

Prema izveštaju veštaka, nesrećna žena zadobila je više od 30 povreda, a Stevan ju je neprekidno tukao. Hitnu pomoć nazvala je majka ubice koju je on pozvao kada je shvatio da Žaklina ne može da se povrati.

Jednom prilikom je izvor iz istrage otkrio detalje za medije:

– Popušio je nekoliko cigareta i pozvao policiju. Na mestu zločina bio je stravičan prizor. Stevanu su ruke bile modre koliko je mučki udarao nesrećnu ženu. Ona je sva bila u podlivima, toliko ju je šutirao da su joj popucali unutrašnji organi. Stevan je plakao i govorio: „Šta sam to uradio?“

Kojić je na glavnom pretresu priznao delo:

 

Žaklina i Stevan

Foto: Facebook/Printscreen/Žaklina Stevan Kojić

– Žao mi je što sam ubio majku svoje dvoje dece. Mnogo sam je voleo, volim je i danas. Sanjam je noćima. Priznajem delo, ali nisam nameravao da je ubijem.

Tvrdio je da je bio ljut i da nije znao šta će od nagomilanog besa. Sumnjao je da ga je Žaklina prevarila, a to je išlo dotle da je bio u nedoumici da li su i deca njegova. Zato je zvao ekipu televizijske emisije „DNK“ kako bi se utvrdilo ko je biološki otac njihove ćerke (4) i sina (1). Tom prilikom je istakao da sumnja da ga supruga vara sa Ivanom Grujićem iz Kočinog Sela.

Žaklinine reči izgovorene u emisiji lede krv u žilama!

– Moj suprug je imao razloga da sumnja u mene, od 2013. sam bila u kontaktu s bivšim dečkom Ivanom, a moj muž je bio ubeđen da sam s njim i spavala. Kajem se, nema reči kojima bih mogla da opišem to što smo se viđali, iako sam s njim bila samo na kafi. Mislim da mi suprug neće oprostiti, ne želim da izgubim ni njega ni decu. Suprug hoće da se razvede od mene, a zašto mi je onda nedavno kupio prsten i kleknuo ispred mene, rekao mi da me voli?!

Na ovo joj je Stevan odgovorio da je to bio „mali znak pažnje“.

Ono što je posebno tada bilo interesantno – mladić na koga je Stevan sumnjao pristao je da sa Kojićima učestvuje u emisiji. Nakon ovog stravičnog zločina, Ivan je za medije rekao kako je to uradio kako bi pomogao bivšoj, da se prekine Stevanovo zlostavljanje.

– Kad me je Stevan pozvao da se vidimo, rekao sam mu da nisam spavao sa Žaklinom. Nije mi verovao. Sve što sam ispričao u emisiji je istina – govorio je Ivan za Kurir.

Uprkos tome što je DNK analiza dokazala da su deca zaista njegova, Stevan se ipak kobnog dana, oko 22 sata, posvađao sa Žaklinom. Nesrećnoj ženi nije bilo spasa. Ubio je samo dva dana nakon emitovanja emisije.

Prilikom saslušanja, Kojić je šokirao sve prisutne. Imao je stravičan zahtev – tražio je da prisustvuje sahrani svoje žrtve, ali mu to nije bilo omogućeno.

Na sudu, Ivan Grujić je rekao da se sa Žaklinom zabavljao pre nego što se udala za Stevana i da ga je kasnije nekoliko puta pozvala telefonom i rekla da je muž fizički maltretira.

Prilikom Žaklinine sahrane, njenoj majci je pozlilo, toliko da je morala da interveniše Hitna pomoć.

– Stana je u stalno zvala Žaklinu da se s decom vrati u porodični dom, jer je znala da teško živi i da je Stevan tuče. Ona je to odbijala žaleći se da će je Stevan ubiti ako to i uradi. Posle emisije DNK, majka je u sredu ponovo zvala Žaklinu i kazala joj da konačno odluči o prelasku jer joj nema života sa Stevanom. Opet je odbila da se vrati, ali Stevan joj tada oduzima telefon i počinje da je sa decom zaključava u kući kada je odsutan. Stana kaže da je od tada više nije čula – govorile su tada rodbina i komšije. Svi su se pitali samo jedno – zašto nije ostavila nasilnika i zašto je godinama trpela torturu?

 

Kojići DNK

Foto: Facebook/Printscreen

Kojić se teretio za teško ubistvo pri bezobzirnom i nasilničkom ponašanju – za ovo delo je zaprećena kazna od 30 do 40 godina. Odbrana je zatražila prekvalifikaciju dela u nasilje u porodici sa smrtnim ishodom za koje je predviđena kazna od 3 do 15 godina.

U junu 2016. godine doneta je presuda za ovaj stravičan zločin. Stevan Kojić osuđen je na 30 godina zatvora za svirepo ubistvo supruge. Sudija Lepomir Milosavljević je, prilikom izricanja kazne, rekao kako bi svaka manja kazna loše uticala na eventualne buduće izvršioce ovakvih dela.

BONUS VIDEO:

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube