Naslovna Izdvajamo „Na sceni su ljuti neprijatelji, iza scene najbolji saradnici. Njima je odlično,...

„Na sceni su ljuti neprijatelji, iza scene najbolji saradnici. Njima je odlično, narodu nije.“

0

– Кako se približe izbori tako Bakir i Dodik jedan drugom nabacuju loptu na volej. Jedan je „najveći“ Bošnjak, drugi je „najveći“ Srbin, poručila je Jelena Trivić, narodni poslanik i potpredsjednica PDP-a.

„Njih dvojica dobro igraju te svoje uloge. Na sceni su „ljuti“ neprijatelji. Iza scene najbolji saradnici. Кad zatrebaju podignute ruke, jedan drugom rado pomažu. Sad nas, pred ove izbore, ponovo prebrojavaju. Jer je dizanje nacionalnih tenzija njihov oproban recept“, poručila je Jelena Trivić, narodni poslanik i potpredsjednica PDP-a.

Problem je što niko od njih, prema riječima Trivićeve, neće da izađu sa konkretnim ciframa, da se zna koliko nas je.

-Voljeli bismo da znamo, jer godinama gledamo svoje bliske kako odlaze odavde. Odlaze zajedno i Srbi i Bošnjaci. Odlaze zbog korumpiranih elita SDA i SNSD-a i njihovih satelitskih partija. Njima je odlično. Narodu nije! – poručila je Jelena Trivić, narodni poslanik i potpredsjednica PDP-a.

Trivćeva pita kako Izetbegović i Dodik nisu nabacili jedan drugom loptu za neku dobru ekonomsku mjeru koja bi pomogla i jednima i drugima u ovo doba krize i velikog rasta cijena?

– Nisu, jer oni krizu ne osjećaju. Oni krizu proizvode!  Što je veća kriza, za manje pare se pokušava kupiti glas pred izbore.  Što je nemaština veća njihove populističke mjere izgledaju snažnije. Ovako Bakir i Dodik i dalje igraju svoje uloge. Na sceni su „najveći“ Bošnjak i „najveći“ Srbin. U suštini dva miša i jedan i drugi. Njihova imovina i imovina njihovih bliskih saradnika raste. Bošnjaci i Srbi su sve siromašniji. Bakir i Dodik i dalje broje. Bakir planira da broji do posljednjeg Bošnjaka. Dodik planira da broji do posljednjeg Srbina. Ali drugog oktobra će brojati neke druge stvari. Ali nećemo sad o tome. Pustimo ih da broje – navela je Trivićeva.

(BN)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube