Naslovna Politika Načelnik Srebrenice Mladen Grujičić napustio SNSD sa još dva odbornika Skupštine opštine!?

Načelnik Srebrenice Mladen Grujičić napustio SNSD sa još dva odbornika Skupštine opštine!?

0

Načelnik Srebrenice Mladen Grujičić i dva odbornika u Opštinskom odboru SNSD u ovom gradu napustili su stranku, nakon današnje sjednice.

Informaciju o napuštanju stranke potvrdio je predsjednik Opštinskog odbora SNSD u Srebrenici Radomir Pavlović koji je objasnio kako su osim Grujičića stranku napustili i sadašnji potpredsjednik Skupštine Srebrenica Miloš Milovanović te Dragiša Grujičić.

– Imali smo sjednicu odbora na kojoj je bio i predsjednik izbornog štaba za našu regiju i član Predsjedništva SNSD Zoran Stevanović. Na taj odbor došlo je 24 od 25 članova. Među njima je bio Grujičić, koji je član Opštinskog odbora, njegov rođak Dragiša Grujičić, te Miloš Milovanović koji je potpredsjednik Skupštine – objašnjava Pavlović.

Nakon rasprave, Grujićić i dva odbornika su poručili kako napuštaju stranku.

– Kao razloge su naveli to što ne priznaju izbore koji su provedeni u stranci, a na kojima je pobijedio Zoran Stevanović. Ti izbori su prema njihovom mišljenju bili nelegalni. On (Mladen Grujičić op.a.) je vjerovatno mislio da će biti predsjednik stranke, tj. odbora i zato je bio nezadovoljan i vjerovatno napušta stranku iz tih razloga – ističe Pavlović.

Na kraju razgovora, poručio je kako su u SNSD i ranije imali problema zbog ponašanja Grujičića.

– Imali smo i do sada problema njegovom djelovanju i kao i u djelovanju odbornika koji su napustili partiju. Provodio je politiku mimo stavova Opštinskog odbora SNSD i partije i prešao je da daje podršku drugim partijama prije svega SDS i partijama okupljenim oko SDS – zaključio je Pavlović te naglasio kako SNSD Srebrenici nastavlja izborne aktivnosti u sklopu priprema za izbore koji će se održati u oktobru ove godine, piše Klix.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: