Naslovna Najnovije Nakon Zvornika, režim se uplašio i povlači odluku

Nakon Zvornika, režim se uplašio i povlači odluku

0

Strah je paralisao režim, posebno nakon dešavanja naroda i velikog narodnog protesta u Zvorniku, pa su se povukli i kapitulirali dan uoči velikog narodnog skupa, koji će se održati sutra u Prijedoru.

Dan uoči velikog narodnog protesta i skupa u Prijedoru, uplašeni režim je kapitulirao, istakao bijelu zastavu i odustao od prodaje Rudnika željezne rude Ljubija, napisao je Nebojša Vukanović na svom blogu.

„Strah je paralisao režim, posebno nakon dešavanja naroda i velikog narodnog protesta u Zvorniku, pa su se povukli i kapitulirali dan uoči velikog narodnog skupa, koji će se održati sutra u Prijedoru“, navodi Vukanović i dodaje:

– Ovo je velika pobjeda naroda i opozicije jer su natjerali režim na povlačenje i kapitulaciju.

Nema odustajanja od protesta, i vidimo se sutra u Prijedoru, na Malom trgu od 18 časova da proslavimo bježaniju i kapitulaciju režima, poručio je Vukanović.

Identične poruke na društvenim mrežama uputili su i poslanik u NSRS Jelena Trivić i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković koji su takođe pozvali građane da sutra dođu u Prijedor i da se odlučno suprostave prodaji Ljubiji,

Da će se skup održati potvrdili su i ledir SDS i PDP Mirko Šarović i Branislav Borenović

(BN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: