Naslovna Najnovije Severina dobila batine! Pogledajte kako izgleda

Severina dobila batine! Pogledajte kako izgleda

0

Zagrebačka policija uhapsila je pevačicu Severinu Vučković u utorak oko podne u Zagrebu. Hapšenje je usledilo, kako saznaje Jutarnji list, nakon što su od splitskih kolega dobili zahtev za njeno privođenje za potrebe krim

Povod svemu i raspisivanju potrage je, kako navodi „Jutarnji.hr„, neprimerena prepirka od utorka u splitskom domu majke poznate pevačice. Prema prijavi sestre Marijane, pevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom.

1 / 3 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Bilo je to tokom noći, jedan sat posle ponoći kada se iz stana orila buka. Njih dve su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko rvale i šamarale, i to doslovno po celom stanu.

Komšije čuli galamu

Ne bi li dodatno proverili šta se tačno događalo u noći s ponedeljka na utorak, „Jutzarnji.hr“ je nazvao telefonski broj u stanu Severinine majke. Javila im se ženska osoba rekavši da vlasnica odmara, ali i da o tome što su je pitali, ne zna ništa. Jedna od komšinica u zgradi rekla je tek kratko da je čula galamu, žensko cičanje kao i neko lupanje, ali da „nije odmah povezala s incidentom, a kamoli s omiljenom Seve“.

(Kurir.rs)

inalističkog istraživanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: