Naslovna Izdvajamo Vlada kapitulirala, nema odustajanja, idemo dalje

Vlada kapitulirala, nema odustajanja, idemo dalje

0

Odluka Vlade da odustane od dokapitalizacije rudnika Ljubija je znak da su naše aktivnosti urodile plodom i da je Vlada kapitulirala.

Ovo je izjavio lider Srpske demokratske stranke Mirko Šarović, nakon vijesti da je Vlada Republike Srpske odustala od dokapitalizacije RŽR Ljubija.

„Odustali su od pokušaja da na netransparentan način i bez konkurencije prodaju ovaj značajan prirodni resurs Republike Srpske“, kazao je Šarović i naglasio da će prioritet nove Vlade biti oživljavanje rudnika Ljubija, vraćanje dostojanstva njenim radnicima i vraćanje rudniku Ljubija statusa preduzeća od strateškog interesa za Republiku Srpsku.

„Očito je da je, još uvijek aktuelna vlast, odustala od prodaje pod pritiscima. Uplašili su se naroda, njihove odlučnosti i volje da se bore za svoja prava i hrabrosti koja je pokazana u Zvorniku“, kazao je Šarović i poručio:

„Ne odustajemo, idemo dalje, vidimo se sutra u Prijedoru na Malom gradskom trgu u 18 časova, kao što smo i planirali, zajedno sa našim koalicionim partnerima PDP i Listom za pravdu i red“.

(BN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: