Naslovna Izdvajamo NAPOKON UHVAĆENI! Draško Stanivuković i Tanja Savić ZAJEDNO! Ovo su detalji

NAPOKON UHVAĆENI! Draško Stanivuković i Tanja Savić ZAJEDNO! Ovo su detalji

0

Pjevačica Tanja Savić i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, o čijoj aferi je mjesecima brujao region, uslikani su zajedno u jednom restoranu.

Ne skidaju osmijeh sa lica: Tanja Savić i Draško Stanivuković UHVAĆENI ZAJEDNO U RESTORANU (FOTO)
FOTO: MILE NOVIĆ/FACEBOOK

Naime, Tanja i Draško sjedili su jedno do drugog, ali nisu bili sami. Društvo su im pravili prijatelji i poznanici, sa kojima su izašli na večeru.

Njih dvoje su pozirali sa njima, a tom prilikom nisu skidali širok osmijeh sa lica. Uživali su u obroku, ali i u razgovoru.

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je javno iznijela da su Tanja i Draško u vezi, a nakon toga Tanja je za Telegraf prokomentarisala navode:

– Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja prava da sačuvam privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim? Ne moram da idem na poligraf ili ne znam ja šta. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze – poštujem. Ako nemate – poštujem i to – rekla je Tanja tada.

– Šta god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svako ko priča o tuđem životu – on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna (Jovanina, prim. aut.), “sjaši Kurta, uzjaše Murta”, je l? Znači to je njen moto u životu! (smijeh) To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto (smijeh) – rekla je Savićeva tada za Blic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: