Naslovna Republika Srpska Banjaluka NAPRAVILI HAOS U CENTRU BANJALUKE Drogirani i pijani se tukli, potezali i...

NAPRAVILI HAOS U CENTRU BANJALUKE Drogirani i pijani se tukli, potezali i noževe

0

Banjalučka policija uhapsila je dvije osobe koje su se utorak uveče pijane i drogirane tuklie u jednom kafiću u centru Banjaluke.

PU Banjlauka su rekli da su uhapsili D.K. iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo tjelesna povreda i D.B. iz Visokog zbog prekršaja tuča i fizički napad.

– Nadležnoj policijskoj stanici, u utorak oko 22.15 časova, prijavljeno je da je u ugostiteljskom objektu u Banjaluci narušen javni red i mir tučom više osoba. Policajci su izašli na lice mjesta kojom prilikom su utvrdili da je D.K. uz upotrebu džepnog noža sa sklopivom oštricom fizički napao D.B., koji je zadobilo tjelesne povrede u predjelu leđa, te da je D.B. upotrebom fizičke snage napao D.K. na način da mu je zadalo više udaraca šakom usljed čega je zadobio tjelesne povrede u predjelu glave – rekli su u PU Banjaluka.

Dodali su da su obojica uhapšeni i podvrgnuti ispitivanju na prisustvo alkohola  i opojnih droga, kojom prilikom je kod D.K. utvrđeno prisustvo od 0,25 promila alkohola i opojnih droga „THC“ i „Amfetamin“ u organizmu, a kod  D.B. prisustvo od 1,26 promila alkohola i opojne droge „THC“ u organizmu.

Njima je ukazana ljekarska pomoć na Univerzitetskom – kliničkom centru Republike Srpske.

Zbog ove tuče biće sankcionisan i radnik ugostiteljskog objekta.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube