Naslovna Izdvajamo Napustila SELAKA i vratila se ĐOKIĆU! Andrea Dorić ponovo u Socijalističkoj partiji

Napustila SELAKA i vratila se ĐOKIĆU! Andrea Dorić ponovo u Socijalističkoj partiji

Narodni poslanik Andrea Dorić pristupila je danas Socijalističkoj partiji Republike Srpske.

„Vratila sam se u Socijalističku partiju koja mi je prvobitno i dala povjerenje i od koje sam dobila mandat narodnog poslanika. Socijalistička partija je partija u kojoj sam odrasla i politički stasala i kojoj dugujem sve. Ovim povratkom ispravljam učinjenu grešku i nastavljam gdje sam stala, još jače i sigurnije da radim u punom kapacitetu do kraja mandata, ali, naravno, i u periodu poslije toga. Vraćam se timu pravih ljudi i pravih socijalista. Veoma sam zahvalna za pruženu priliku, koju ću nastojati opravdati svojim djelovanjem“, istakla je Dorićeva.

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić je rekao da je ovo važan čin u ovom trenutku, jer je Dorićeva i započela mandat u Narodnoj skupštini u okviru liste Socijalističke partije.

– Poštujem spremnost gospođice Andree Dorić da se vrati i nastavi svoje političko djelovanje u Socijalističkoj partiji koja joj omogućila mandat u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Očekujem da će ona ovim činom poslati jasnu poruku svim ostalima časnim ljudima koji su nezadovoljni da se vrate i svoje političko djelovanje nastave u okviru Socijalističke partije. Gospođici Dorić će kao mladoj osobi biti omogućeno da nastavi kroz Socijalističku partiju djelovati i davati doprinos razvoju Republike Srpske – naglasio je Đokić.