Naslovna BIH Nebojša Vukanović se oglasio nakon što mu je oduzet automobil

Nebojša Vukanović se oglasio nakon što mu je oduzet automobil

0

Nebojši Vukanoviću, poslaniku u NSRS, danas je oduzet automobil “volvo” kojeg je parkirao na ulazu u zgradu Skupštine grada Trebinje.

Nakon događaja oglasio se sam Vukanović koji kaže da je vozilo parkirao na ulaz u Skupštinu u znak protesta “zbog mobinga, maltretiranja vatrogasaca i radnika gradske administracije”.

– Posljednjih deset dana nisam uspio da dobijem odgovor na pitanje od gradonačelnika Trebinja Ćurić dr Mirka na pitanja o mobingu, zarobljene institucije ne rade po zakonu, krše se prava radnika, obespravljenih i sirotinje, i ovakav vid demokratskog protesta je jedini način da se alarmira javnost i zaustavi nasilje i mobinga nad radnicima i građanima

U sudu sam proveo skoro 3 sata na ročištu sa Nenadom Nešićem, a za to vrijeme vladalo je pravo opsadno stanje u gradu, a više od 20 policajaca, koji su profesionalno i korektno radili svoj posao, okupilo se ispred Skupštine grada Trebinja –  kaže Vukanović, prenosi Bosnainfo.

Poslije toga je, po nalogu glavnog okružnog tužioca, priveden je na saslušanje u Policijsku upravu Treninje jer je, kako kaže, “zbog nepropisnog parkiranja optužen da je izvršio Krivično djelo nasilničkog ponašanja”.

– Cilj mi sa jedne strane i jeste bio da ogolim tužioce i pravosuđe jer kada ja podnesem stotine dokaza i pljački miliona maraka iz javnih preduzeća i ustanova niko ništa godinama ne poduzima, a kada se ja parkiram na trotoar tužioci po nalogu Partije i moćnika, za koje rade iako ih narod plaća, odmah daju nalog za privođenje i oduzimanje vozila. Uskoro više detalja o ovom događaju – naveo je Vukanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: