Naslovna Republika Srpska Nenad Nešić: Ponudićemo ljude koji će pobijediti ne za nas, već za...

Nenad Nešić: Ponudićemo ljude koji će pobijediti ne za nas, već za RS

0

Opozicija u Republici Srpskoj ima jasan i jedinstven cilj – bolju, srećniju i poštovanu Republiku Srpsku.

„Razumijemo se, uvažavamo jedni druge, dogovaramo se, a ne namećemo. Od četiri politička stuba Republike Srpske, tri su na istoj strani, DNS, SDS, PDP, a na drugoj je sam SNSD. To dovoljno govori. U opoziciji ima dovoljno kvaliteta da izaberemo one koje će naš narod prihvatiti. Narodu ćemo ponuditi ljude koji će pobijediti ne za nas, već za Srpsku“, istako je Nenad Nesic, predsjednik DNS-a u intervjuu za portal „Trebinje 24“.

Upitan, da li su rađena istraživanja i da li ona govore o rastu ili padu rejtinga opozicije, Nešić kaze:

‘’Politika se ne vodi na pamet, već na osnovu određenih parametara. Ono što vam sada mogu reći je to da stvari idu u dobrom pravcu i promjene su nezaustavljive.’’

Na konkretno pitanje koga od trojca Stanivuković, Vukanović, Trivić vidi kao lidera opozicije i udarnu iglu iste, Nenad Nešić kaže da svaki istinski opozicionar ima i mora imati svoju ulogu.

“Dogovorili smo se da ne licitiramo sa kandidatima. Svi imaju svoje mjesto i ulogu. Svi zajedno, uspješno ćemo položiti ispit pred građanima. U to budite sigurni.”

Komentarišući stanje u stranci ciji je predsjednik, Nešić  je istakao:

“U DNS-u u toku su redovni unutarstranački izbori. Atmosfera i slika punih sala izbornih skupština govore o našoj snazi i jedinstvu. Najvažnije je da su građani Republike Srpske zadovoljni nama. Po broju glasova treća smo stranka, po broju gradova i opština u kojima imamo odbornike – drugi smo. Poslije svih udara kojima smo bili izloženi, priznaćete nije tako loše. Ali, to je iza nas, a ispred su opšti izbori na kojima ćemo pokazati ko smo i koliko vrijedimo. Naša ambicija je da DNS bude stranka koja će preuzeti odgovornost za budućnost Republike Srpske.”

(BN)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube