Naslovna Politika „NEPRIMJEREN NAPAD NA VUČIĆA“ Šarović optužuje Dodika da je spreman da žrtvuje...

„NEPRIMJEREN NAPAD NA VUČIĆA“ Šarović optužuje Dodika da je spreman da žrtvuje sve, u strahu od gubitka vlasti

0

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ničim nije zaslužio ovako nekorektne napade od strane Milorada Dodika, posebno što napadi dolaze sa tako visoke pozicije kao što je pozicija člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, ističe predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović komentarišući izjave Milorada Dodika izrečene sinoć na RTRS.

Ovo je krajnje neprimjeren atak protiv predsjednika zemlje koja je Republiku Srpsku toliko puta do sada spasila od bankrota, koja nam godinama daje i poklanja ono osnovno što nam aktuelna vlast nije u stanju obezbijediti, od stalaka za infuziju do stotina miliona uloženih, nepovratnih sredstava – ističe Šarović.

Dodaje kako je posebno neumjesno miješati se u politiku predsjednika Srbije, suditi o njegovim susretima i spominjati ga u kontekstu bilo kakvih radnji protiv interesa Republike Srpske.

– Da li to Dodik, po oprobanom receptu protiv „neprijatelja“, i Aleksandra Vučića sada proglašava izdajnikom i da li ovo znači da je u strahu od gubitka vlasti Milorad Dodik spreman žrtvovati sve, pa i odnos sa Srbijom? Prema svemu što smo sinoć čuli, direktno ili indirektno, jasno je da jeste – zaključuje Šarović.