Naslovna Politika Nešić odgovorio: Zna Dodik, a znam i ja šta je tu noć...

Nešić odgovorio: Zna Dodik, a znam i ja šta je tu noć od mene tražio, a od njega bježe svi jer vide da mu je došao kraj!

0

“Panika i strah su najveći neprijatelji i u politici i u životu, a Milorad Dodik je u panici i strahu”, naveo je predsjednik DNS-a Nenad Nešić reagujući na današnju izjavu člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine i lidera SNSD-a Milorada Dodika koji je kazao da je Nešić “klečao pred njim da ostane direktor”.

“Zato javno iznosi neistine o razgovoru koji je vođen u četiri zida, obmanjuje javnost i napadajući me bodri sebe jer nema ko drugi da ga okuraži. Sliku da je ostao sam pokušava zamagliti lošom reprodukcijom moći. Časni ljudi to ne rade. U strahu su velike oči, pa se često zamagli pred njima. Tako je i Dodik očigledno pobrkao o kome govori”, naveo je Nešić.

Kako kaže, “Nenad Nešić nikada i ni pred kim nije ni klečao, ni molio”.

“Zna Dodik, a znam i ja šta je tu noć od mene tražio, a šta sam odbio. Pristojnost nalaže da o tome javno ne govorim. A ako hoće da vidi one koji kleče, neka ode do Kozarske Dubice. Tamo će naći onoga koga je kupio da kleči pred njim, dok od njega bježe svi koji vide da mu je došao kraj”, tvrdi Nešić.

(N1)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube