Naslovna Sport NEVEROVATNA ODLUKA SUDA! OVO SE NIJE DESILO JOŠ OD HAŠKOG TIBUNALA! Australija...

NEVEROVATNA ODLUKA SUDA! OVO SE NIJE DESILO JOŠ OD HAŠKOG TIBUNALA! Australija pravi RIJALITI od suđenja Novaku!

0

Australijski sud je izdao i zvaničnu potvrdu, da će suđenje Novaku Đokoviću biti održano u ponedeljak, uz direktan televizijski prenos na Petom kontinentu!?

Sudija Entoni Keli će najboljeg tenisera sveta saslušati 10. januara, od 10 časova po lokalnom vremenu, u noći između nedelje i ponedeljka po srednjeevropskom, nakon čega će doneti odluku hoće li mu dodeliti vizu za boravak u Australiji ili ne.

Kako navode australijski mediji, Đokovićevom suđenju moći će da prisustvuje, na daljinu, svaki član javnosti koji želi da posmatra postupak. Obično sudije imaju diskreciono pravo, u pogledu toga ko može da prisustvuje procesu a ko ne, a u cilju očuvanja potpune transparentnosti sudija Entoni Keli je dozvolio da celokupno saslušanje bude dostupno javnosti.

Ovaj postupak će se voditi tehnologijom daljinskog pristupa i moći će da ga posmatra bilo koji član javnosti”, ističe se u saopštenju.

Podsećamo, Đoković na sud izlazi povodom žalbe koju je uložio njegov pravni tim, nakon što je srpskom teniseru ukinuta boravišna viza u Ausrtraliji i naložena njegova deportacija iz zemlje.

Novak je od tada zatočen u hotelu za izbeglice i emigrante u Melburnu, gde će i dočekati ponedeljak i suđenje.

Izvor: Kurir

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: