25.7 C
Banja Luka

NISMO BILI DOVOLJNO ZRELI ZA RAZVOD: Nikolina Kovač kaže da dobrog muža stvara žena u braku

Nikolina Kovač i Saša Kapor su se venčali 2013. godine i svakako su jedan od omiljenih parova na srpskoj estradnoj sceni.

Međutim, u njihovom braku nisu uvek cvetale ruže, a koliko je ponekad stanje bilo kritično, otkriva i sama Nikolina.

“Nije se lako ni razvesti, ne zovu razvod uzaludno drugom smrću. Saša i ja smo karakterno dosta različiti”, rekla je Nikolina za Story. “Dok sam ja emotivac, on je suvi materijalista, kao što su, uostalom, svi muškraci. Već na samom početku postalo je jasno oko čega će između nas nastati razmirice, bilo je tu i sitnica, ali naravno i krupnih stvari. Kada uđete u vezu s partnerom koji je navikao na neki drugi tip žena, mnogo je važno da probate da ga prilagodite sebi. Dobar muž se ne rađa, nego ga supruga kasnije u braku stvara, majka ga vaspita dok ga onda supruga prevaspita”, kaže pevačica.

Nikolina ne krije da je umela da zataškava stvari, ali je shvatila da to nije dobro i odlučila da bude daleko otvorenija. Kad povisi ton i pobesni, Saša joj kaže da je smešna i da to nije ona.

“Bitno je da čovek u braku postane mudar i ne nameće svoj stav ljutnjom i svađom, nego da ga svom partneru na fin i pametan način izloži kako bi ga on bespogovorno prihvatio”, objašnjava ona. “Ja sam u tome uspela. Dogode se, međutim, momenti kada ne možeš da shvatiš zašto te je neko ko te voli doveo u ružnu situaciju i čime si to zaslužio. Tada dođe do tačke pucanja koja prouzrokuje prvo razmišljanje o razlazu, a zatim i razgovor o tome. Ljudi često nepromišljeno reaguju, sada kada na sve to pogledam, mislim da nismo bili dovoljno zreli za razvod.

Nikolinu i Sašu mnogi ipak smatraju jednim od skladnijih parova na estradi, a svakako su i među najlepše obučenima – kako njih dvoje usklađuju svoja modna “izdanja” pogledajte u galeriji slika!

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here