Naslovna Izdvajamo Nole konačno otkrio svoj vakcinalni status 

Nole konačno otkrio svoj vakcinalni status 

0

Novak Đoković otkrio je da nije vakcinisan.

Kako je Novak Đoković otkrio novinarima u Melburnu, on nije vakcinisan i ovo je prvi put da se on oglasio po tom pitanju i sada je otkrio svoj status.

Australijske vlasti kažu da on kao nevakcinisana osoba neće moći da bude u Australiji, uhapšen je i uskoro će verovatno biti deportovan.

Tretman Novaka Đokovića od trenutka kada je stigao u Australiju pokazao se veoma značajnim na sudskom ročištu i išao je u prilog srpskom asu.

Sud je objavio kompletan transkript njegovog razgovora sa osobljen granične policije tokom zvaničnog saslušanja.

Saslušanje je počelo 6. januara u 12.21 po lokalnom vremenu.

POLICAJAC: Da li ste vakcinisani? Koji su vaši razlozi da danas doputujete u Australiju? ĐOKOVIĆ: Profesionalni sam teniser i glavni razlog mog dolaska u Australiju je učešće na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu, Viktorija.

POLICAJAC: Hvala. Sada pitanje u vezi sa vašom vakcinacijom, da li ste vakcinisani? ĐOKOVIĆ: Nisam vakcinisan.

POLICAJAC: Za Covid-19, niste vakcinisani? ĐOKOVIĆ: Nisam vakcinisan.

POLICAJAC: Hvala. Da li ste ikada imali Covid? ĐOKOVIĆ: Da.

POLICAJAC: Pa kada ste? ĐOKOVIĆ: Dva puta sam imao Covid, imao sam Covid u junu 2020. i nedavno sam imao Covid – bio sam pozitivan PCR 16. decembra 2021.

POLICAJAC: Hvala. Izvini, koji je bio datum? 16. decembar? ĐOKOVIĆ: 16. decembar 2021. imam i dokumenta koja mogu da potvrde. Ako hoćete mogu da pružim…

POLICAJAC: Hvala. Samo ću napraviti fotokopiju tih dokumenata. ĐOKOVIĆ: Da. Ovo su PCR testovi, ovo je, znači ovaj je pozitivan od 16. decembra.

Kurir.rs/sport

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: