Naslovna Svijet Novakova saradnica u Siriji: „Ovo nećete videti u popularnim medijima“

Novakova saradnica u Siriji: „Ovo nećete videti u popularnim medijima“

0
Katarina Pijetlović, saradnica Novaka Đokovića u nezavisnom teniskom udruženju PTPA objavila je svoje svedočenje o situaciji u Siriji i navela da tako nešto nije moguće videti u popularnim medijima.
„Veoma divna dama, ona je doputovala iz Estonije da bi odigrala nekoliko minuta tenisa sa decom. Toliko je velikodušna, mi obožavamo pozitivne ljude. Mnogo poštovanja i ljubavi za tu damu“, navela je Sana Zgaibi, turistička voditeljica i profesorka arapskog jezika.
Da je tako, potvrdila je i Pijetlovićeva, ekspertkinja za sportsko pravo i članica savetodavnog odbora PTPA.
„Uzvraćam ljubav i poštovanje, učinili ste moje vreme u Siriji veoma posebnim. Dragi korisnici društvenih mreža, odbacite sve predrasude i odite tamo da vidite sami. Putujte u Damask“, navela je Pijetlovićeva.
Kako je istakla, grad je očaravajući i bezbedan je, ljudi su divni i nenametljivi, dobro govore engleski jezik i imaju odlične barove.
„Kada kažem barove, mislim na kafiće u kojima smo sreli domaće koji tečno govore engleski jezik, veoma su fini i prijateljski nastrojeni, uživaju i piju pivo i tekilu. Nećete videti ovu stranu Sirije u popularnim medijima“, navela je Pijetlovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube