Naslovna Crna Hronika Novi dokazi protiv Velje Nevolje: U telefonu privedene djevojke pronađene su fotografije...

Novi dokazi protiv Velje Nevolje: U telefonu privedene djevojke pronađene su fotografije SAKAĆENJA LJUDI

0

Do ključnih dokaza protiv kriminalnih grupa Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, Marka Miljkovića i Darka Eleza, pored ostalih materijalnih tragova, policija i tužilaštvo došli su tokom vještačenja mobilnih telefona pripadnika ovih ekipa, ali i njihovih saradnika.

U telefonu jedne od privedenih djevojaka, koje su saslušane u prostorijama Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) pronađene su i fotografije sakaćenja ljudi, pišu Novosti.

Riječ je o osobama čiji je nestanak zvanično prijavljen u policiji. Pomenuta djevojka je pristala na saradnju i za sada je na slobodi. Ona se, pored ostalog, tereti i da je dio ekipe koja je prala novac zarađen od Belivukovog i Miljkovićevog kriminala, koji su faktički postali ispostava “kavačkog klana” u Srbiji, prenosi Blic.

– Ove fotografije su dostavljene i Tužilaštvu za organizovani kriminal. To su toliko monstruozni detalji – navodi izvor.

Podsjetimo, grupa Velje Nevolje uhapšena je prije mjesec dana na različitim lokacijama i to u trenutku kada su svi krenuli da zapale automobile kako bi uništili tragove zločina. Ova kriminalna grupa sumnjiči se za najgnusnija kriminalna djela od otmica, mučenja do ubistava. Sumnja se da upravo oni stoje iza nestanaka više od 10 muškaraca u Beogradu.

Za sada se sumnjiče za tri svirepa ubistva, a opsežna istraga protiv pripadnika ovog klana još je u toku – pretražene su sve lokacije koje je koristila ova kriminalna grupa, štekovi, sefovi, ali i noćni klubovi koje su obezbjeđivali i u kojima su provodili mnogo vremena.

U toku su i saslušanja svih koji imaju ikakve veze sa ovom opasnom kriminalnom organizacijom koja je, između ostalog, usko sarađivala sa crnogorskim kavačkim klanom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: