Naslovna BIH NOVI RAT U SNSD-u! Milovanović poručio Luki Petroviću:”Vrijeme je da odeš”

NOVI RAT U SNSD-u! Milovanović poručio Luki Petroviću:”Vrijeme je da odeš”

0

Generalni direktor Mješovitog holdinga “Elektroprivreda Republike Srpske” Luka Petrović čestitao je na Twitteru Miloradu Dodiku pobjedu za predsjednika Republike Srpske. Njegovu objavu je krajnje interesantno i otvoreno prokomentarisao predsjednik GrO SNSD Bijeljina Miroslav Milovanović.

Poznato je da Miroslav Milovanović nema dlake na jeziku i da je spreman na svaki vid sučeljavanja mišljenja sa opozicionim akterima političke scene. Međutim, danas je otišao korak dalje i pokazao da je spreman da uđe u konfrontanciju sa političirima i visokopozicioniranim rukovodiocima iz SNSD-a.

O čemu se radi. Gen.sekretar SNSD Luka Petrović koji ujedno obavlja funkciju generalnog direktora Elektroprivrede RS je na svom twitter nalogu čestitao pobjedu Miloradu Dodiku nakon odluke CIK-a da potvrdi rezultate izbora za predsjednika Republike Srpske. Milovanović je nedugo zatim direktno poručio Petroviću šta misli o njegovom radu i “načinu funkcionisanja”.  Vrlo otvoreno je skrenuo pažnju generalnom sekretaru SNSD-a, Luki Petroviću da mu je vrijeme da se pomjeri sa mjesta generalnog direktora Elektroprivrede Republike Srpske, odnosno da bi tu poziciju u narednom periodu trebao da obavlja neko iz Izborne jedinice 6. Milovanović je napisao” Red je da naredne četiri godine direktor EPRS bude neko iz IJ6”.

Treba podsjetiti da je Luka Petrović ozbiljan vremenski period na poziciji generalnog direktora EPRS proveo u statusu vršioca dužnosti. Međutim, treba biti objektivan i napisati da je Milovanović na sve drugo mislio kada je uzvratio komentarom na Petrovićev tvit. Prevashodno mu je želja da etablira svoje ljude na odgovornim pozicijama na nivou Republike te da Bijeljina u preraspodjeli konačno dobije ono što zaslužuje.

Uglavnom, Milovanović je pokazao hrabrost ali ostaje žal što nismo mogli vidjeti izraz lica Luke Petrovića nakon što je u trenutku slavlja, pročitao šta partijski kolega misli o njegovom radu.

Izvor: BijeljinaLive

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube