Naslovna Najnovije Novi sukobi bukte u SNSD-u, Dodik sve više pogubljen!

Novi sukobi bukte u SNSD-u, Dodik sve više pogubljen!

0

Da u SNSD-u vri kao u “pretis” loncu potvrđuju i posljednja zbivanja u Kotor Varoši.

Naime, Luka Petrović i njegova ekipa iz lokalnog SNSD-a predvođena Goranom Kušljićem i Brankom Ponorcem svim silama pokušava da smjeni Sanela Radmanovića sa mjesta direktora ŠG Vrbanja.

Radmanović je kadar ministra Borisa Pašalića, a za njega će izgleda biti kobno što je pokušao da u potpuno uništeno gazdinstvo uvede kakav takav red.

Umjesto njega Luka Petrović i poslušnici žele da instaliraju Milana Vasiljevića koji ima veliko “iskustvo” u arčenju državne šume. Pašalić neće da sluša Petrovićev diktat pa će u petak veliki baja Dodik lično primiti zavađene strane i pokušati da “riješi problem”.

Znajući kako Dodik rješava problem Radmanović će biti smijenjen, a kotorvaroškim šumama se crno piše. Dodik je svojim dosadašnjim bravurama jednog predsjednika lokalnog SNSD-a smijenio sa mjesta direktora “Puteva” RS i provukao ga kroz pravosudnu golgotu, drugog načelnika iz SNSD pokušao smijeniti na opozivu pa kad nije uspio politički ga je eliminisao nakon završenog mandata uprkos podršci naroda.

Sada je u odbor instalirao poslušnika Kušljića koji je doživio pravu katastrofu na posljednjim izborima, ali poslušnost Petroviću i Dodiku je očigledno mnogo bitnija od rezultata i podrške naroda.

Zbog toga bi Dodiku bilo pametnije da se bavi stanjem u svom uništenom opštinskom odboru, a ne državnom šumom što uopšte nije njegova nadležnost.

Vjerujemo da će i Dodik i Petrović na sljedećim izborima doživjeti sudbinu svojih poslušnika iz Kotor Varoša.

(banjaluka-24.com)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube