Naslovna Politika Nović: Jedan broj zapadnih zemalja ne žali milione da bi srušili Dodika

Nović: Jedan broj zapadnih zemalja ne žali milione da bi srušili Dodika

0

Jedan broj zemalja Zapada, ne žali ni milione ni kamione ni avione samo da bi srušili Milorad Dodika, kanididata SNSD-a za predsjednika Republike Srpske.

Ovo je za ATV rekao Sredoje Nović, delegat Doma naroda Parlamenta BiH, na navode da je administracija Džozefa Bajdena izdvojila 19,5 miliona KM za kampanju Jelene Trivić protiv Dodika.

„U BiH ili preciznije u Republici Srpskoj je nesporno da je sve usmjereno rušenju kandidata za predsjednika Republike Milorada Dodika. Zapad, jedan broj zemalja Zapada, ne žali ni milione ni kamione ni avione samo da bi srušili Milorad Dodika“, rekao je Nović.

Administracija Džozefa Bajdena izdvojila je 19,5 miliona KM za kampanju Jelene Trivić protiv Milorada Dodika, saznaje „Glas naroda“ iz pouzdanih izvora.

„Ovaj iznos je tačno 10 miliona dolara koje su vojnim avionom u četvrtak, 4. avgusta, prenesene do aerodroma Sarajevo, gdje je taj novac, prema tvrdnjama našeg izvora, preuzeo njen brat, Igor Tešić koji joj je šef štaba i vodi njenu kampanju“, prenijela je Srna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube