28.7 C
Banja Luka

ODBILI POZIV: Vukanović i Trivićeva ne dolaze na sastanak sa Šmitom u Banjaluci

Visoki predstavnik Kristijan Šmit, kojeg vlasti u Srpskoj ne priznaju, trebao bi sutra boraviti u Banjaluci, objavili su domaći mediji.

Međutim, narodni poslanik Nebojša Vukanović i predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić odbili su sastanak sa njim.

Tako tvrdi Vukanović koji je dobio, ali i odbio poziv na sastanak.

“Danas oko 17 časova dobio sam mejl, te telefonski poziv iz Kabineta Kristijana Šmita, poziv na sastanak sutra u 13:30 časova u hotelu Meriot u Banjaluci. Odmah sam odgovorio da ne želim doći na sastanak, koji predstavlja klopku za opoziciju, sa ciljem kompromitacije, i detaljno obrazložio razloge svog nedoslaska. Šmita ne interesuje šta misli narod i opozicija, jer za dvije godine od kako je došao nije našao za shodno da nekog pozove na sastanak, i očigledno je da želi zloupotrijebiti opoziciju kao sredstvo za igre i obračune sa Dodikom, i u tom ne želim da učestvujem. Uzurpator je pokazao da je kukavica, ponovo se povukao i ponizio Republiku Srpsku i srpski narod, obesmislio i ponizio sve nas pričom o jajima i paradajzu za Šmita”, izjavio je Vukanović.

Kaže da Šmit pokušava da ih grubo zloupotrijebi i kompromituje, zbog svojih ličnih interesa i želje da prkosi Dodiku dolaskom u Banjaluku, i tako ga javno ponizi.

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here