Naslovna Društvo Odbojkašice BiH umjesto u hotelu spavale u podrumu

Odbojkašice BiH umjesto u hotelu spavale u podrumu

0

Iako su tokom priprema za Zlatnu ligu ove godine aplovale da im se obezbijede bolji uslovi na pripremama, najbolje bh. odbojkašice su umjesto boljih uslova dobile još gore.

Naime, najbolje bh. odbojkašice koje su prošle godine pisale istoriju plasiravši se prvi put na Evrovolej i osvojivši Srebrenu ligu pripremaju se za kvalifikacije za EP, a sada su isplivali dokazi šta sve moraju doživljavati. Umjesto hotelskih soba bh. dame su morale spavati u podrumu.

“Putovanje koje je krenulo od Ilijaša, Makedonije, Crne Gore, Rumunije i treba da se završi u Sarajevu, mi dolazimo u hotel gdje zbog nedostatka soba, spavamo u podrumu, bravo mi. Hvala našoj državi na ovolikoj podršci i ovim uslovima. Čast i zadovoljstvo je predstavljati BiH u kvalifikacijama za EP“, napisala je na Instagramu bh. reprezentativka Milana Božić.

Njen post podijelila je i najbolja bh. odbojkašica Edina Begić i kapiteka “zmajica” koja zbog povrede nije uz saigračice iz reprezentacije.

„Bruka i sramota“, napisala je Begićeva.

Inače, izabranice Stevana Ljubičića imale su brojne neugodnosti i tokom putavanja kada su npr. morale spavati u autobusu.