Naslovna Crna Hronika Oduzet mu golf zbog duga od skoro 25.500 KM

Oduzet mu golf zbog duga od skoro 25.500 KM

0

Policijski službenici Policijske stanice Teslić u petak su oduzeli putnički automobil marke fiatt od višestrukog povratnika u činjenju prekršaja, čiji su inicijali D.D. sa područja opštine Teslić.

Izvršenom kontrolom utvrđeno je da se na vozilu marke fiat kojim je upravljalo navedeno lice  nalaze dvije različite registarske oznake za kojima je od strane Policijske stanice Teslić izdat raspis o traganju, da vozilom upravlja prije sticanja prava na upravljanje, te da je vozilo neregistrovano. Navedeno  lice je takođe odbilo da se podrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu.

Provjerom u registru novčanih  kazni utvrđeno je da navedeno lice ima dug od  5.030 КM, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Istog dana, policijski službenici Policijske stanice Brod, od višestrukog povratnika u činjenju prekršaja, lica inicijala H.A. iz Vukosavlja,   oduzeli su putnički automobil marke golf.

Provjerom u registru novčanih  kazni utvrđeno je da navedeno lice ima dug od  25.449,2 КM.

Protiv navedenih lica će nadležnom sudu biti podneseni Zahtjevi za pokretanje prekršajnog postupka za počinjene prekršaje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: