Naslovna Društvo Omladina iz Miljevine prikuplja novac za reflektore i tribine

Omladina iz Miljevine prikuplja novac za reflektore i tribine

0

Nedavno osnovano Udruženje građana „Miljevina“ pokrenulo je akciju prikupljanja novca za osvjetljenje školskog igrališta u toj fočanskoj mjesnoj zajednici, zajedno sa izgradnjom tribina i ograde, za šta je prema predračunu potrebno 17 hiljada maraka.

Iz ovog udruženja, koje trenutno okuplja više od 80 mještana Miljevine, uglavnom mladih, uputili su poziv stanovnicima opštine Foča i svim ljudima dobre volje da im uplatom na njihov žiro-račun pomognu u namjeri da omladini iz ovog naselja omoguće bolje uslove za sport i rekreaciju.

Predsjednik Udruženja „Miljevina“ Ranko Elez kaže da su dobili odobrenje od opštine Foča, od koje očekuju i finansijsku podršku, a saglasnost je stigla i od fočanske Osnovne škole „Sveti Sava“, ispred čijeg se područnog odjeljenja igralište nalazi.

Elez navodi da je omladina iz Miljevine došla na ideju da osvijetli teren i izgradi tribine prošle godine kada su se prvi put uključili u organizaciju tradicionalnog turnira u malom fudbalu posvećenog novinaru Ranku Elezu Ziku, koji je kao ratni reporter poginuo u posljednjem ratu.

„Želja nam je da Memorijal „Ziko“ bude još veći događaj, da omogućimo igranje utakmica i u večernjem terminu i pred većim brojem gledalaca“, rekao je Elez.

On je zamolio sve one koji su u mogućnosti da podrže ovu akciju, kako bi se do narednog turnira, na ljeto ove godine, izgradila rasvjeta i tribine.

Mladi iz Miljevine finansijsku podršku očekuju i od četiri male hidroelektrane, koje su izgrađene na rijekama Govzi, Oteši i Krupici u ovoj mjesnoj zajednici, kojima su uputili molbe za pomoć.

Žiro račun Udruženja građana „Miljevina“ na koji se pomoć može uplatiti je 562 – 006 – 816 – 36224 – 39.

Za uplate iz inostranstva:

IBAN: BA395620 0681 6392 2169

SWIFT BIC: RAZBBA22

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: