Naslovna BIH ON JE NAPAO VUKANOVIĆA! IMAO 2,53 promila alkohola u krvi! „MORTUS PIJAN,...

ON JE NAPAO VUKANOVIĆA! IMAO 2,53 promila alkohola u krvi! „MORTUS PIJAN, DROGIRAN“!?

0

 

Pripadnici Policijske uprave Foča, za koje sam ranije rekao da su reagovali brzo i postupili veoma korektno, lišili su slobode Kikija Pavlovića, nakon napada koji se dogodio u restoranu Brioni kod Foče.

 

U Saopštenju se navodi da je Pavlović prilikom hapšenja imao 2,53 promila alkohola u krvi, te je zadržsn tokom noći na otrežnjenju u policiji. Njemu je uručen i prekršajni nalog, koji će morati da plati ukoliko ne zatraži sudski odlučivanje.

Kiki Pavlović je istaknuti aktivista i funkcioner SNSD-a u Foči i rođeni brat Dejana Pavlovića, direktora Hidroelektrane Bistrica, prethodno Nacionalnog parka Sutjeska, čiji radnici mjesecima ne primaju plate, a upravo su kritike na račun direktora Pavlovića bile razlog napada, koji je ponovljen u više navrata, ali sam ćutao do fizičkog sukoba na Brionima.

Napadač je sklon incidentima, a prošle godine je u alkoholisanom stanju izazvao sabraćajnu nesreću na Tjentištu i udario motociklistu, koji je srećom preživio udes sa teškim povredama.

 

Ipak zahvaljujući uticajnom bratu, zaštiti vladajuće stranke i korumpiranom pravosuđu, do sada se uvijek provlačio sa novčanim kaznama i bez posledica nastavio sa starim navijakama.

Kako saznaje portal Vijesti Srpske radi se o veoma devijentnoj osobi i uživaocu opojnih droga dugi niz godina još iz perioda kada je bio vkasnik jedna fočanske diskoteke. Pitanje je samo kako je ovakvo lice zaposleno u Bolnici Foča na odjeljenju anestezije.

Nebojša Vukanović/ Vijesti Srpske

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube