Naslovna Politika Oni koji su pokrali izbore u Srpskoj mute vodu u Srbiji

Oni koji su pokrali izbore u Srpskoj mute vodu u Srbiji

0

„Isti oni koji su svim silama uticali na davanje legitimiteta pokradenim izborima u Republici Srpskoj sada mute vodu i u Srbiji…“

Neodgovorna politika evropskih sila, dovela je srpski narod na Кosovu i Metohiji još jednom u egzistencijalnu opasnost. Deset godina od potpisivanja Briselskog sporazuma samoproglašene vlasti u Prištini nisu ispunili osnovne stvari koje bi ublažile tenzije, smatra potpredsjednica PDP-a Jelena Trivić.

„U geopolotičkom zemljotresu koji je počeo ratom između Rusije i Ukrajine mnogi pokušavaju da izigravaju diplomatske veličine i mišiće pokazuju na Srbima. Isti oni koji su svim silama uticali na davanje legitimiteta pokradenim izborima u Republici Srpskoj sada mute vodu i u Srbiji. Lideri Njemačke i Francuske dodatno raspiruju mržnju kojom Aljbin Кurti napada Srbe širom Кosova i Metohije“, navela je Trivićeva, koja je bila opozicioni kandidat za predsjednika Republike Srpske.

Svjesna sam, kaže ona, šta naš narod prolazi u ovim trenucima.

„Na svojoj koži sam osjetila kako je to kad si u pravu a moćnici pogaze sve to. Moje misli i molitve su sada sa svim Srbima koji ponosno stoje i brane našu duhovnu i nacionalnu kolijevku Кosovo i Metohiju. Rukovodstvu Republike Srbije na čelu sa predsjednikom Aleksandrom Vučićem želim da istraju u odgovornoj politici kakvu su vodili sve vrijeme i da uprkos svim iskušenjima i pritiscima, dijalogom i pregovorima razriješe ovu krizu. Sa vama su svi iskreni patrioti Republike Srpske jer odavde nema nazad“, navela je Trivićeva u objavi na fejsbuk profilu.

(BN)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube