Naslovna Najnovije Otkrivamo ŠTA JE Ceca hitno operisala u Turskoj!

Otkrivamo ŠTA JE Ceca hitno operisala u Turskoj!

0

Svetlana Ražnatović Ceca nedavno je operisana u Turskoj, a gledaoci njenog šou programa u novoj epizodi će imati prilike da saznaju zbog čega je pevačica morala na intervenciju u Istanbul.

U najavi pete epizode, jedan detalj je posebno zaintrigirao javnost.

U momentu kada lekari izvode Cecu iz operacione sale, videlo se da Ražnatovićeva nosi steznik na grudima, što je praksa kod hirurških intervencija u tom predelu.

Svetlana Ceca Ražnatović
Foto: Blic tv printscreen

Ražnatovićeva je i ranije govorila da je estetskom operacijom smanjila grudi, i istakla je tad da je to uradila prvenstveno iz zdravstvenih razloga.

– Istina je da sam imala operacioni zahvat na grudima i to je bilo pre četiri meseca, a ne pre dva, kako su mediji pisali. Nije bilo reči o problemu sa venama, niti o čiru na želucu, već o intervenciji na grudima. To sam pre svega morala da uradim iz zdravstvenih razloga. Operaciju sam iskoristila i da smanjim grudi, ali mi je pre svega bilo važno da rešim zdravstveni problem – izjavila je tad Ražnatovićeva.

Svetlana Ceca Ražnatović
Foto: Blic tv printscreen

Evidentno je da svoj zdravstveni problem nije uspela da reši, pa se odlučila da se podvrgne još jednoj operaciji grudi.

U novoj epizodi emisije “Ceca Show” gledaoci će saznati sve detalje pevačicine operacije, kao i razlog zbog kojeg je operacija, koja inače traje oko šest sati, u njenom slučaju trajala čak osam.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube