Naslovna Izdvajamo OTKRIVENO KAKAV PAKAO PUTIN SPREMA?! Zelenski dobio izveštaje obaveštajnih službi!

OTKRIVENO KAKAV PAKAO PUTIN SPREMA?! Zelenski dobio izveštaje obaveštajnih službi!

0

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da Ukrajina “zna šta neprijatelj sprema i kako da na to odgovori“.

„Danas sam dobio izveštaje obaveštajnih službi – načelnika Glavne obaveštajne uprave (GUR) Kirila Budanova i šefa Spoljne obaveštajne službe Aleksandra Litvinjenka. Zahvaljujem obema ovim našim strukturama i svima koji u njima rade, pre  svega na tome što Ukrajina zna i znaće šta neprijatelj sprema i kako da na to odgovori  ispravno i snažno. I na kopnu i u Crnom moru“, poručio je Zelenski u večerašnjem video obraćanju.

Kako je preneo Ukrinform, ranije je Služba državne bezbednosti saopštila da je Rusija akumulirala 870 projektila, od kojih je 115 visoko preciznih raketa proizvedeno u oktobru.

Zelenski je takođe zahvalio ukrajinskoj vojsci, koja se, kako je naveo, bori u najtežim oblastima fronta, na njihovoj otpornosti.

„Avdijevka, Marinka, Bahmutski pravac, Limanski pravac, Kupjansk, Zaporožje, Hersonska oblast…Teško je u svakom od ovih pravaca. Ali zahvaljujem svima koji su uporni. Hvala svima koji ne gube snagu i pozicije. Zahvaljujem svim komandantima koji brinu o vojnicima. Svim borbenim lekarima koji spasavaju živote“, naglasio je.

Tokom dana došlo je do 50 borbenih sukoba između snaga Ukrajine i ruskih trupa, navodi ukrajinska agencija, prenosi Tanjug,

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube