18.7 C
Banja Luka

Otvorena istraga protiv stranke Nenada Stevandića

Otvorena zvanična istraga protiv stranke Nenada Stevandića zbog pranja para.

Posebno odjeljenje Republičkog tužilaštva na čijem čelu je Specijalni tužilac Miodrag Bajić otvorilo je zvaničnu istragu protiv partije Nenada Stevandića “Ujedinjena Srpska”.

Miodrag Bajić

 

Prve istražne radnje već su pokazale da je pranja novca u velikim količinama bilo, a detaljna istraga koja slijedi pokazaće o kolikoj sumi je riječ.Istražuje se pranje milionskih sredstava preko ove stranke, a vjeruje se da je u pitanju značajan dio novca koji je opljačkan preko “Instituta za javno zdravlje” na čijem čelu je bio Branislav Zeljković, funkcioner navedene partije koja je dio vlasti.

Sasvim je izvjesno da će istragom biti obuhvaćen i Stevandić, predsjednik te stranke koja je dio Režima.

 

 

Istražuje se pranje milionskih sredstava preko ove stranke, a vjeruje se da je u pitanju značajan dio novca koji je opljačkan preko “Instituta za javno zdravlje” na čijem čelu je bio Branislav Zeljković, funkcioner navedene partije koja je dio vlasti.

Prve istražne radnje već su pokazale da je pranja novca u velikim količinama bilo, a detaljna istraga koja slijedi pokazaće o kolikoj sumi je riječ.

Sasvim je izvjesno da će istragom biti obuhvaćen i Stevandić, predsjednik te stranke koja je dio Režima.


Ranije sam objavio da je
, jedan od već osumnjičenih u ovoj aferi, Saša Marković  priznao da je Zeljkoviću novac predavao u prostorijama “Ujedinjene Srpske”. Svaki put kada bi Marković došao da preda novac, ušao bi iza njega Stevandić i otišao u svoju kancelariju.

Marković i Đajić

Zeljkoviću je produžen pritvor za još dva mjeseca prije par dana. (nastaviće se)Nema nikakve dileme da je, nakon što Marković preda novac, Zeljković lavovski dio davao Stevandiću koji je i organizator pljački preko “Instituta”.

(Sloobodan Vasković)
Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here