Naslovna Izdvajamo Ovo je snimak zbog koga se ubio mladić iz Laktaša! POGLEDAJTE VIDEO

Ovo je snimak zbog koga se ubio mladić iz Laktaša! POGLEDAJTE VIDEO

0

Mladić iz Laktaša konkurisao je za posao na pumpi, a navodno zbog podrugivanja okoline, izvršio je samoubistvo.

Vest o tragičnoj smrti mladića M.D. (22) iz Laktaša, potresla je region, a kao razlog samoubistva navodi se posao na pumpi, zbog kog je bio ismejan na društvenim mrežama..

Radnik mu je postavljao sledeća pitanja:

„Moraš pisati koji si pol, jesi li muški ili ženski? Moraš napisati gde si radio?Moraš još napisati jesi li spavao noću na poslu. Napiši da si pola spavao pola nisi. Piši radio sam noćnu pola spavao pola nisam. Napiši jesi li se pokrivao, da donesu ćebe.

Imamo mi po ćebe, ko radi ima ćebe. Jesi se pokrivao po zimi? Napiši ne treba ćebe. To je upitnik naš. Napiši da li jedeš ćevape sa duplom lepinjom ili sa jednom lepinjom. Ako ćevape ne jedeš onda ovde ne možeš raditi. Ovde se samo jedu ćevapi. Ja 20 godina jedem ćevape. Ako ne jedeš ćevape onda ostaješ bez hrane“, stoji u jednoj objavi na Fejsbuku.

Nakon prijave za posao mladić mu je platio 30 maraka za gorivo i otišao sa pumpe.

„Ne znam osobu koja je napravila ovaj snimak, ali znam porodicu dečaka koji je “ispunjavao formular” za posao i molim se Bogu da im da snage… Dečak sa snimka je danas zauvek otišao, a samo je tražio posao Zadnje što je rekao je: “Ne mogu ja ovo izdržati”. Mirno spavaj dobri dečače, neka te anđeli čuvaju“, piše u jednoj od objava.

U Policijskoj upravi Banjaluka  je potvrđeno da su primili prijavu o samoubistvu, ali nisu mogli da daju više detalja s obzirom da je istraga u toku. O svemu je obavešteno Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, u kojima se sugrađani opraštaju od mladića, on je ruku na sebe digao zbog maltretiranja na društvenim mrežama. Građani na društvenim mrežama poručuju da se ovakvim slučajevima maltretiranja mora stati na put, te da je neophodno da se ceo slučaj detaljno istraži.

(MONDO)

bonus

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: