Naslovna Izdvajamo OVO JE VRIJEME POLTRONA

OVO JE VRIJEME POLTRONA

0

Prihvatam izborne rezultate bas onakve kakve je CIK saopštio i prihvatio!!!

Prihvatio sam i kad nam je smrtnost od korone bila najveća u svijetu. Prihvatam da pravo i pravda ne žive u ovoj zemlji. Nije ovo nista dešavaće se i mnogooo gore stvari. Obrazovanje je uništeno a time i ova država jer sa nama upravljaju oni koji su obrazovanje i uništili a time i državu.
Kazem priznajem rezultate izbora, priznajem pobjedu lopova baš kao sto to juče reče CIK. Priznajem pobjedu onima koji su lopove podržavale i divili im se ili su pak zajedno sa njima krali.
Takodje priznajem da je moj pokušaj bavljenja politikom prošlost jer da bih ovdje bio prepoznat moras krasti, varati, pljačkati, iživljavati se na narodu. Moraš se diviti ljudima koji su kupili i privatizovali i sela i gradove i republiku i drzavu. Ovo je definitivno njihovo vrijeme i vrijeme njihovih poltrona.
Svima onima koji škole završavaju na legalan nacin mogu samo poručiti da pravo i pravdu mogu pronaci tamo negdje u Sloveniji, Austriji, Njemačkoj te da sto prije bjeze odavde.
Priznajem da ovom narodu nije potrebna Jelena Trivić niti Nebojsa Vukanović. Ovom narodu je nasušno potrebna ovakva vlast… Čestitam narode❗
Kazem politika je za mene prošlost od danas sam u svom mikro svijetu.

Izvor: FB

Slaviša Cacanovic

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube