Naslovna Sport OVO NI ŠEŠELJU NISU RADILI! Advokat tvrdi: Nema deportacije prije konačne odluke...

OVO NI ŠEŠELJU NISU RADILI! Advokat tvrdi: Nema deportacije prije konačne odluke Suda

0

Advokat države Stiven Lojd nije protiv ni da ostane proces kod sudije Kelija ni da ga prebace na drugi sud. Prihvataju rokove koje je dao Đokovićev zastupnik.

Postoji neki dogovor da Đoković neće biti pritvoren večeras i da će se ujutru (petak 22h po našem vremenu) pojaviti pred imigracionim vlastima na razgovoru.

To znači da bi mogao da se vrati u imigracioni pritvor poslije tog intervjua.

Lojd je dodao i da neće tražiti deportaciju prije konačne odluke Suda.

Kako je rekao, tokom petka, Ðoković neće biti u pritvoru, niti pri dolasku u kancelariju advokata, ali će biti pritvoren tokom konsultacija sa svojim pravnim timom, kao i poslije toga.

Ukoliko se suđenje nastavi i u nedjelju, potvrđeno je da će i Ðoković tada biti u pritvoru, a ako njegovo prisustvo na ročištu bude potrebno, biće doveden kao pritvorenik.

„Policajci koji budu sprovodili Ðokovića do kancelarije u kojoj će se voditi razgovor postupaće kao kada se postupa da je osoba u pritvoru“, naveo je Lojd.

Đokovićev zastupnik Nikolas Vud ranije je tražio da se privremeno obustavi odluka i da su spremni da podnesi žalbu već večeras.

Vud želi da ostane proces kod ovog sudije i da ne gube vreme na prebacivanje nekom drugom sudiji i drugom sudu

„Izuzetno dragocijeno, svaki minut koji imamo, prije nego što turnir počne u ponedjeljak“, kaže Đokovićev advokat, trudeći se da stvari budu što brže moguće.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: