Naslovna Najnovije PDP Trebinje: „Slavko Vučurević preletačima obećava zaposlenje u solarnoj elektrani“

PDP Trebinje: „Slavko Vučurević preletačima obećava zaposlenje u solarnoj elektrani“

0
Gradski odbor Partije demokratskog progresa Trebinje optužuje bivšeg stranačkog kolegu Slavka Vučurevića za pokušaj „gušenja i gašenja trebinjskog PDP“, tvrdeći da je i njegov ulazak u SPS ranije dogovoren sa generalnim sekretarom SNSD-a, Lukom Petrovićem koji mu je zauzvrat ponudio „pristojno mjesto u ERS-u“.
Saopštenje prenosimo u cjelosti:
-Slavko Vučurević i Luka Petrović, nekada ljuti protivnici, sada su tajni saveznici. U stvari, o njihovom vanbračnom političkom savezu godinama se šaputalo da bi ovih dana istina isplivala. Vučurević je sa gensekom vladajuće parije sklopio sporazum o gušenju i gašenju trebinjskog PDP i formiranju nove partije.
Uporni i nezasiti Slavko, koji je zahvaljujući PDP-u bio direktor PIO, odbornik, poslanik i ambasador, krenuo je sa iznošenjem teških optužbi na račun rukovodstva PDP-a, nazivajući ih, između ostalog, mafijašima, kolaboracionistima i kvislinzima, da bi preuzeo trebinjski ogranak Selakovog SPS-a. Naravno, sve u dogovoru sa Lukom, koji mu je obećao pristojno mjesto u ERS-u.
Sada je svima jasno ko je stvarno kvisling. Vučurević uporno telefonski poziva svoje bivše kolege iz PDP-a da mu se pridruže u SPS-u, odnosno Lukinoj isturenoj poslovnici, nudeći im kule i gradove za transfer. Uz tvrdnju da će u svakom slučaju njegovi socijalisti biti uz pobjednike na izborima, Slavko preletačima obećava zaposlenje u solarnoj elektrani, ali nudi im i alternativu u vidu udbaških metoda, odnosno dostavljanje informacija. Sve u svemu, riječ je o tužnom kraju jedne političke karijere.
Više nije u pitanju samo izgubljena čast. Slavko Vučurević mora da zna da će uskoro biti objelodanjene istine o njegovim mutnim radnjama i da će na neka pitanja odgovarati organima gonjenja. Uostalom, sam je odabrao svoj put- navodi se u saopštenju GO PDP Trebinje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: