Naslovna Izdvajamo Petrović sigurno korača prema Banjaluci

Petrović sigurno korača prema Banjaluci

0

Trećeg dana “ Marša časti za ozdravljenje Republike Srpske’’, gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović stigao je u Obudovac gdje ga je dočekala grupa građana.

Uvijek kada su aktuelni političari I aktuelni režim nema rješenja za svakodnevne probleme izazove sa kojima se suočavaju građani RS onda lažne patriote , kvazinacionalisti počinju sa velikim nacionalističkim temama , a u stvari se iza svega toga kriju njihovi koruptivne kombinacije I tada njima nije važno uopšte koja su stranka nego je samo bitno koga će u kojoj stranci pronaći da budu dio tog kriminalno–koruptivnog lanca . Na nama ostaje samo jedna sveta dužnost i obaveza da
učinimo da nikad više nijedan roditelj nijedna majka ne zaplače nad grobom svog djeteta , rekao je Petrović.

Petrovića su u porti hrama rođenja presvete Bogorodice u Obudovcu dočekali brojni mještani dajući mu podršku na putu za ozdravljenje Srpske.

– On ovim maršom na jedan dostojanstven način iskazuje sve nedosljednosti, sve manjkavosti sistema I sve loše situacije koje se dešavaju u našem društvu tako da mu mi odavde iz Šamce dajemo maksimalnu podršku – istakao je Simo Varadinović .

U prethodnom periodu dva izborna ciklusa , jedan redovni i jedan opoziv gdje je  pokazao svoju snagu i  da je čovjek od riječi koji  ispunjava i ono svoje obećanje da će jednim hodom od Bijeljine do Banjaluke poslati jednu poruku kroz ovaj dio RS ali I za ostali dio RS o jednom stanju , o jednom buntu , jednoj želji da se nešto promijeni u ovoj RS, kaže
Velimir Andrić.

Podsjećamo da je Petrović (SDS) nedavno pobijedio na referendumu Dodikov SNSD i još 15 njegovih koalicionih stranaka, koji su tražili njegovu smjenu.

Uoči referenduma, tad je poručio, kako reče, CIK predsjedniku da će na njemu u Bijeljini polomiti zube i to je i ispunio. Dobio je 2/3 podršku građana Semberije, oduvao je Dodikove poslušnike I dao do znanja da ima podršku građana u borbi pritv kriminala I korupcije.

(BN) Foto: BN

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube