28.7 C
Banja Luka

Pjevačica Stoja devet sati bila u komi

Pjevačica Stojanka Novaković Stoja drastično je promijenila svoj izgled, a na mrežama je već prozivaju kao srpsku Patriciju Guči. O estetskim zahvatima kojima se podvrgla o Turskoj, sada je prvi put progovorila:

To je poznato kod mene! Kada se mijenjam, mijenjam sve! Ljetos sam obećala da ću smršati i napraviti nešto novo. Pokušala sam i uspjelo mi je, baš sam zadovoljna. U Turskoj sam provela 10 dana i dva mjeseca oporavka. Još uvijek me boli, bila sam nepokretna 3-4 dana, sreća što je moj drug išao sa mnom – priča Stoja za Pink.rs

Dosta se špekulisalo o cifri preko 100 hiljada evra koju je dala za novo lice, a evo kako ona to komentariše:

– Bila sam devet i po sati u vještačkoj komi. Ne bih o cifri, ali tu je negdje. Kad kažeš Turska, svi znaju da nije baš jeftino i jednostavno, ali ja sam prezadovoljna. Ove praznične dane uglavnom provodim radno. Imamo malo više posla pred Novu godinu, snimanja i sve to – dodaje Stoja.

– Tokom korone sam se posvetila više suprugu, djeci, kučićima i prijateljima. Šta ima ima, šta nema nema, čovjek mora da se navikne na dobro i manje dobro – priznala je pjevačica, a pišu Novosti.

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here