Naslovna Izdvajamo „Poderao mi je majicu, pa me udarao“ Bolna ispovijest djevojke koju je...

„Poderao mi je majicu, pa me udarao“ Bolna ispovijest djevojke koju je pretukao poslodavac u Jablanici (FOTO)

0

Slučaj premlaćivanja radnice hotela u Jablanici potresao je javnost, a, kako je ispričala Enisa Klepo, zadobila je teške tjelesne povrede.

Nju je pretukao poslodavac Amir Džafić, koji je bio u pritvoru iz kojeg je pušten na slobodu.

– Šta da kažem?! Katastrofa – počela je svoju emotivnu ispovijest Klepo, koja je radnica tog hotela bila dvije godine, a sukob je nastao kada je rekla da želi dati otkaz.

Verbalno vrijeđanje

Klepo je najavila otkaz, međutim, njeni poslodavci Amir i Ines Džafić su smatrali da je ona vršila pritisak i na druge kolegice koje su željele dati otkaz.

Dodala je da je Ines Džafić verbalno napala njenu kolegicu što napuštaju hotel u jeku sezone. Ističe da im je Ines kazala da ignorišu postupke Amira i da nastave raditi kao i ranije.

– Amir i Ines iznosili su optužbe na moj račun, kako ja unosim nemir u objekat, te da sam ja nagovorila kolegice da daju otkaz – rekla je Enisa.

Fizički napad

Amir Džafić nasrnuo je na Enisu, podigavši je sa stolice na kojoj je sjedila na recepciji hotela, poderao joj majicu i udario je pesnicom u lice.

Udario me pesnicom, što su zabilježile kamere. Ustala sam i pokušala da se verbalno odbranim. Kako da se branim? Ja imam 60, on ima 160 kilograma. On je jedan konj – prepričava potresnu priču Enisa.

Nekoliko preloma kostiju

– Samo se sjećam da sam bila na stepenicama koje vode do bazena, gdje sam rekla da prestane, samo da mi da telefon da obavijestim roditelje. Ustala sam i rekla mu da se pomjeri. Nekim čudom se pomjerio i rekao da mi neće platiti. Pozvala sam roditelje i momka. Došla je policija. Roditelji su me odveli u Hitnu – rekla je Klepo, piše Avaz.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube