Naslovna Najnovije Policija istražuje poznatog mesara iz Banjaluke

Policija istražuje poznatog mesara iz Banjaluke

0

Dvije osobe prijavile su policiji Dejana Guzijana iz Banjaluke, vlasnika mesnice „Kod Guzijana“, da ih je prevario za više od 33.000 KM, saznaje Srpskainfo.

Protiv Guzijana je policija je i ranije podnosila izvještaj zbog prevara, a sada ga istražuju zbog sumnje da je uzeo ogromne količine kukuruza i nije ga platio.

U Policijskoj upravi Banjaluka su rekli da preduzimaju sve mjere i radnje u cilju dokumentovanja krivičnog djela „Prevara“.

– Naime, policijskoj stanici u Laktašima juče su dvije oštećene osobe prijavile  da ih je  D.G. iz Laktaša prevario, na način da su mu 6. aprila prodali ukupno 46.580 kilograma kukuruza, uz prethodni dogovor da im novac isplati u roku od sedam dana, što do danas nije učinjeno – pojasnili su u PU Banjaluka.

Portparol ove Uprave Milana Stojanović rekla je da materijalna šteta pričinjena ovim krivičnim djelom iznosi oko 33.764 KM.

O svemu navedenom obavješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

I prije tri godine banjalučka policija je podnijela izvještaj protiv Guzijana zbog sumnje da je oštetio preduzele „Lager“ iz Posuđja za skoro 140.000 KM.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube