Naslovna Region Policija obavlja pretres prostorija FK Partizan

Policija obavlja pretres prostorija FK Partizan

0

Policajci, inspektori i pripadnici BIA trenutno obavljaju pretres prostorija Fudbalskog kluba Partizan u Beogradu, nakon hapšenja Veljka Belivuka i Marka Miljkovića Mareta, a paralelno sa tim, policajci su i na stadionu Crvene zvezde.

Kako javlja reporter Blica sa lica mjesta, oko stadiona je parkirano mnogo policijskih automobila i konstantno ih pristiže još, a u okolini se mogu vidjeti uniformisani policajci.

Policija je tokom noći izvršila pretres na 30 lokacija prilikom čega su uhapšeni Belivuk na planini Rudnik i Miljković u Beogradu.

U najvećoj policijskoj akciji u posljednjih deset godina uhapšeno je još 14 osoba!

Svi oni terete se za najteža krivična djela – ubistva i otmice!

Blic je ekskluzivno objavio video privođenja Velje Nevolje, kao i fotografije iz akcije na kojima se vidi pretres vozila koje su koristili članovi Veljine grupe.

Oni su, inače uhapšeni dok su išli da spale vozila korišćena za krivična djela!

Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić rekao je da su hapšenja izvršena nakon višemjesečnog zajedničkog rada Tužilaštva za orgnazovani kriminal, više organizacionih jedinica MUP i BIA.

Tužilac je saopštio i da je prema 16 osoba donijeto rješenje o zadržavanju, a nakon isteka roka biće sprovedeni tužioc za organizovani kriminal.

(Srpskainfo)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: