Naslovna Crna Hronika POMRAČENI UM: Rođak ubio Đokiće jer su imali više para od njega?

POMRAČENI UM: Rođak ubio Đokiće jer su imali više para od njega?

Goran Džonić likvidirao, pa spalio svog brata od tetke i njegove suprugu i ćerku jer im je zavidio, a zafalile su mu i pare da isplati plac koji je kupio u centru sela i za to od zelenaša pozajmio 20.000 evra

Vatrogasac u penziji Goran Džonić (54), koji je uhapšen zbog sumnje da je hladnokrvno ubio svog brata od tetke Gorana Đokića (57), njegovu suprugu Gordanu (56) i ćerku Lidiju (25), navodno ih je likvidirao, a potom spalio jer su mu trebale pare za plac koji je kupio od novca uzetog na kamatu!

mesto gde su zakopane pare

Naš izvor otkriva da je Džonić prje izvesnog vremena od jednog zelenaša pozajmio 20.000 evra, od čega je kupio plac u centru Moravca.

– Međutim, iako je Džonić veoma imućan, izgleda da je zapao u finansijsku krizu, pa nije imao para za ratu. Znao je da njegov brat Goran ima para, ali mu je bilo nezamislivo da mu traži na zajam, jer mu je to bilo ispod časti. Na neki način je bio i ljubomoran i zavidljiv, odnosno nije mogao da podnese da neko ima više od njega – objašnjava naš izvor i dodaje da bi upravo to mogao biti motiv nezapamćenog zločina.

Podsetimo, tročlana porodica Đokić ubijena je, a potom i spaljena u noći između 26. i 27. septembra.

Njihov nestanak prijavljen je dva dana kasnije, a tijela su nađena 2. oktobra u Moravcu. Istog dana, samo nekoliko sati ranije, spaljeni automobil porodice Đokić otkriven je na oko osam kilometara dalje.