Naslovna Najnovije Ponovo zapaljen automobil u Trebinju – na meti novinarka RTRS-a Nataša Miljanović...

Ponovo zapaljen automobil u Trebinju – na meti novinarka RTRS-a Nataša Miljanović Zubac

0

Večeras oko 3 sata iza ponoći ponovo je zapaljen automobil u Trebinju, u naselju Vinogradi. Za sada nepoznata osoba podmetnula je požar ispod automobil novinarke Nataše Miljanović Zubac, dopisnice RTRS-a iz Trebinja, a iako su porodica, komšije i vatrogasci brzo reagovali automobil „Ford fokus“ je potpuno uništen.

Policija je rano jutros izvršila uviđaj, a ostaje da se vidi da li će ovaj put biti otkriveni piromani, ali i ko je i iz kojeg motiva naručio paljenje automobila. Do sada je u Trebinju zapaljeno i u podmetnutim požarima uništeno više desetina vozila, a policija i Okružno tužilaštvo u Trebinju nikako da stanu u kraj, uprkos brojnim akcijama, hapšenjima osumnjičenih, a problem sa paljenjem automobila traje još od 2008. godine, kada su na meti lokalnih kriminalaca, koji nikada nisu otkriveni i procesuirani, bili najčešće čestiti policajci i inspektori koji su radili časno svoj posao.

Nadam se da će počinioci ovog krivičnog djela, kao i prethodnih podmetnih požara na automobilima, biti otkriveni i procesuirani, jer su građani Trebinja uznemireni, a posebno je nedopustivo ako je vozilo novinarki zapaljeno zbog njenog rada i pisanja.

Cijelo Trebinje je pokriveno video nadzorom, i pitanje je kako policija ne može da riješi slučajeve, otkrije počinioca i dođe do dokaza koji će piromane poslati u zatvor. U poslednje vrijeme puno se u javnosti piše o korupciji u vrhu MUP-a Srpske i Policijske uprave Trebinje, i stvari bi se morale mijenjati iz korjena.

 

Nebojša Vukanović

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: