Naslovna Najnovije Poplavljene prostorije Instituta za javno zdravstvo u Zvorniku!

Poplavljene prostorije Instituta za javno zdravstvo u Zvorniku!

0

Dok se opozicija u Republici Srpskoj već danima svađa, stranke u vlasti to koriste da prikriju sve tragove kriminala i pljačke budžeta Republike Srpske!
Nakon samo šest mjeseci od kupovine (podrumskih) prostorija za potrebe Instituta za Javno Zdravstvo Republike Srpske u Zvorniku, koje su plaćene nevjerovatnih 2,2 miliona maraka i za koje je podnesena krivična prijava zbog teške zloupotrebe položaja i namještanja tendera, te iste prostorije su POPLAVLJENE.
Iako smo još u ljetnom periodu ukazivali na mogućnost plavljenja tih prostorija, državne institucije i sam ministar Zdravlja ostali su nijemi. Niko se nije oglašavao, a svi stanovnici Zvornika dobro znaju da prilikom i malo većeg vodostaja rijeke Drine podzemne vode poplave te prostorije.
Direktor Instituta Za Javno Zdravstvo, Kostadin Vasić koji sam sebe naziva „MORALNA VERTIKALA“ je tada tvrdio da je sve uradjeno po zakonu, da nema opasnosti od plavljenja prostorija i da je sve čisto politikanstvo.
Danas se sa pravom pitamo ko će da snosi odgovornost za nastalu štetu?
Koji stručnjak je procjenio da tu može da stoji oprema od INSTITUTA ZA JAVNO ZDRAVSTVO?

Unutrašnjost sa preko 10 cm vode

APELUJEMO NA MINISTRA ZDRAVLJA I INSPEKCIJU IZ MINISTARSTVA DA DODJE U ZVORNIK I SAM SE UVJERI U KAKVOM SU STANJU PROSTORIJE INSTITUTA?

TRAZIMO OD PREMIJERA VLADE I MINISTRA ZDRAVLJA DA RASKINE ŠTETAN (KRIMINALNI) UGOVOR I PRONADJE NOVU LOKACIJU ZA INSTITUT JAVNOG ZDRAVSTVA?

Opozicioni poslanici, koji su prihvatili mandate u NSRS na osnovu rezultata POKRADENIH izbora uz obrazloženje da je jedina šansa da se bore za interese NARODA iz Skupštinske klupe, treba da ukazuju na ovakve pojave i informišu javnost. TRAŽIMO od njih da JAVNO postave pitanje MINISTRU ZDRAVLJA, direktoru INSTITUTA ZA JAVNO ZDRAVSTVO Kostadinu Vasiću (koji zajedno sa njima sjedi u skupštinskim klupama), o dešavanjima oko prostorija u Zvorniku?

Bolji Zvornik

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube