29.7 C
Banja Luka

Porodično stablo Vladimira Putina: Odakle je i ko su mu preci

Na Sankt Peterburškom Međunarodnom ekonomskom forumu, koji traje do 8. juna, dok se učesnici okupljaju i pripremaju za panele i sastanke, posjetioci imaju prilike da razgledaju štandove raznih izlagača i upoznaju se sa mnogim inovativnim projektima.

Na štandu Kuće porodičnih vrijednosti „Kristijan“, koji se bavi geneologijom, restauracijom porodične istorije i sveobuhvatnim proučavanjem i razvojem porodične tradicije, izložen je rodoslov ruskog predsjednika Vladimira Putina, u kome je upisano 13 generacija njegovih predaka, sve do 1600. godine.

Kako je rekao predstavnik organizacije, porodično stablo je naručio dalji brat Vladimira Putina, a prema rezultatima genealoškog ispitivanja, porodica Putin potiče iz Tverske oblasti, njihovi preci su bili tverski seljaci.

„Bavimo se ovim jer smo uvjereni proučavanje istorije naše porodice i čuvanje kroz generacije sjećanja na naše pretke – njihov izgled, navike, postupke – najvjernije oblikuje čovjekovu ličnost, karakter i postupke, njegov odnos prema životu“, navodi se na zvaničnom sajtu Kuće.

Za jedno ovakvo istraživanje je potrebno u proseku 10 do 12 mjeseci, a najniža cijena takve studije je 190.000 rubalja, prenosi RT Balkan.

 

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here