Naslovna Izdvajamo Poslanici SPS-a se TESTIRALI NA DROGE! OVO SU REZULATATI

Poslanici SPS-a se TESTIRALI NA DROGE! OVO SU REZULATATI

0

Poslanici Socijalističke partije Srpske testirali su se u ovlaštenoj laboratoriji na narkotike i tom prilikom pozvali su i ostale narodne poslanike, kao i druge funkcionere u javnoj upravi da obave testiranje i objave rezultate, saopšteno je iz SPS-a.

Goran Selak, Maksim Skoko i Savo Vulić obavili su testiranje i dobili negativne rezultate.

– Cilj nam je prije svega da izrazimo naš stav, po kojem je nedopustivo da narodni poslanici, funkcioneri u javnoj upravi i vršioci vlasti konzumiraju narkotike ili da pod uticajem narkotika donose odluke koje se tiču građana Republike Srpske.

Nažalost, činjenice nam govore da je testiranje zaista potrebno i neophodno i zato još jednom pozivamo sve kolege, Vladu Srpske, rukovodioce u javnom sektoru i sve vršioce odgovornih funkcija da se takođe testiraju i objave rezultate – poručio je  poslanik SPS Savo Vulić.

Prije njih to su učinili i predsjendik PDP-a branislav Borenovič, kao i poslanik Nebojša Vukanović.

Do testiranja na narkotike uslijedilo je nakon što je policija u Banjaluci uhapsila savjetnika u Kabinetu srpskog člana u Predsjedništvu BiH i zamjenika generalnog sekretara Vlade Republike Srpske Marka Šukala zbog posjedovanja droge.

Šukalo je nakon toga razriješen sa svih funkcija.

(BN)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube