30.7 C
Banja Luka

Poslanik Vučinić napadnut u centru Trebinja

Ne prestaju provokacije i napadi na poslanike, odbornike i naše ljude iz Liste za pravdu i red, kao da smo glineni golubovi. Neposredno nakon konferencije za novinare, koju smo održali ispred Skupštine grada Trebinja i na kojoj je Đorđe Vučinić govorio o novom talasu nameta, poskupljenja i korupciji vlasti, napadnut je u centru grada, na šetalištu ispred bašte i hotela Platani.

Predsjednik Planinarskog društva Vučiji Zub Igor Škero zaustavio je na ulici Đorđa Vučinića, prijetio je da će ga ubiti, da će mu „platiti“, uz uvrede da je glupan i majmun.

Škero ga je napao zbog teksta koji je objavio prije dvije godine, te diskusije na sjednici Skupštine grada Trebinja, dok je Đorđe kao odbornik govorio o politizaciji Planinarskog društva, te zastavama SNSD-a koje su nosili i slikali na planinama, tokom uspona na vrhove.

Slučaj je prijavljen policiji, gdje je Đorđe Vučinić dao izjavu, kao i svjedoci događaja koji su potvrdili Đorđov iskaz i da se napad dogodio, a sve je snimnjeno i kamerama video nadzora. Ostaje da se vidi kako će reagovati pravosuđe i da li će napokon adekvatnim kaznama zaustaviti talas nasilja jer je ovo samo jedan u nizu napada na nas.

Pogledajte detalje u izjavi Đorđa Vučinića nakon saslušanja u Policijskoj upravi.

(Nebojša Vukanović)

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here