Naslovna Najnovije „Posljednja osoba sa kojom bih bila u emotivnom zanosu“ Grahovčeva pozvala Đokića...

„Posljednja osoba sa kojom bih bila u emotivnom zanosu“ Grahovčeva pozvala Đokića na provjeru nivoa znanja engleskog jezika (VIDEO)

0

Poslanica Kluba „Za pravdu i red“, Zagorka Grahovac, izazvala je hit na društvenim mrežama porukom kako sebe ne može da zamisli u emotivnom zanosu sa liderom Socijalističke partije, Petrom Đokićem, kojeg je pozvala da dođe kod nje na provjeru engleskog jezika s obzirom da je studirao u Londonu.

Poslanici ovog Kluba su u prethodna dva dana bili žestoki kritičari Đokića, kojeg su pozvali da podnese ostavku ili da bude smijenjen sa mjesta ministra energetike i rudarstva, jer je u prošlosti osuđivan.

U više navrata su podsjetili da su u prvih 48 sati nakon formiranja nove Vlade Republike Srpske ostavku podnijela čak dva ministra jer su u prošlosti osuđivani za saobraćajnu nesreću. Upitali su zašto ostavku ne podnese i Đokić koji je pravosnažno presuđen zbog krivičnog djela prevare.

U jednom momentu poslanici Kluba „Za pravdu i red“ ušli su u žestok verbalni okršaj prvo sa Đokićem, a potom i sa poslanikom Srđanom Todorovićem koji je pokušao da odbrani svog partijskog šefa.

Tokom rasprave, osim osuđujuće presude Đokiću, dotakli su se i njegove diplome, a Todorović se, braneći partijskog šefa, dotakao diplome šefa Kluba poslanika „Za pravdu i red“, Nebojše Vukanovića, a potom optužio poslanike tog kluba za „emotivni zanos prema Đokiću“.

https://www.youtube.com/watch?v=EzEe8ZlRbzw&feature=emb_title

Na to je reagovala Grahovčeva, koja je inače profesor engleskog jezika, ističući da Vukanović, za razliku od Đokića, može da nabroji svoje profesore na fakultetu, predmete i kolege sa fakulteta, među kojima je i ona.

Grahovčeva je istakla da je studirala sa Vukanovićem četiri godine u Nikšiću, te da su čak bili u istom studentskom domu.

– A to da je cijeli naš Klub poslanika u emotivnom zanosu sa Đokićem, evo da kažem kao žena da je on posljednja osoba sa kojom mogu sebe da zamislim u emotivnom zanosu. Kao profesor engleskog jezika stojim na raspolaganju za provjeru nivoa znanja engleskog jezika Đokića da vidimo da li je taj nivo znanja na odgovarajućem nivou za studiranje u Londonu – rekla je Grahovčeva, aludirajući na diplomu koju Đokić posjeduje, a u kojoj stoji da je diplomirao na fakultetu u Londonu.

Ovaj njen komentar izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama, a neki od građana su predložili da se organizuje tv duel između „londonskog diplomanta“ i Grahovčeve na temu znanja engleskog jezika.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube