29.7 C
Banja Luka

Potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić se nastavlja

– Potraga za telom ubijene dvogodišnje devojčice Danke Ilić u mestu Banjsko Polje kod Bora sinoć je zaustavljena zbog mraka, a pretpostavlja se da će se danas nastaviti u selu Zlot, odakle je jedan od osumnjičenih za ubistvo, javlja reporter Tanjuga iz Banjskog Polja.

Trenutno nema novih informacija u vezi potrage za telom devojčice, zbog čijeg su ubistva juče uhapšene dve osobe.

Pretpostavlja da se pretražuju druga mesta, kao i da je juče, osim divlje deponije, gde su, po prvim izjavama, počinioci zločina bacili telo devojčice, pretraga izvršena na nekoliko lokacija, između ostalog pretražena je i kuća jednog od osumnjičenih, Srđana Jankovića u selu Luka.
U kući su, kako javlja reporter Tanjuga, bili i pripadnici Žandarmerije, a pretražili su i salaš dede osumnjičenog, koji se nalazi nekoliko kilometara odatle.

Teren se intenzivno pretražuje na više lokacija, jer, kako je juče rekao ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, postoji sumnja da je jedan od osumnjičenih prebacio telo sa divlje deponije, gde su ga prvobitno odneli, na drugu lokaciju.

Građani Bora u blizini mesta gde se nesreća dogodila pale sveće za stradalu Danku Ilić, a niko od meštana ne može da veruje da je ovo epilog, jer su se svi nadali da je devojčica oteta i da je živa.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova juče su, nakon desetodnevne opsežne akcije, detaljnih provera svih tragova i informacija uhapsili S.J. (50) i D.D. (50), obojica iz Bora, zbog sumnje da su ubili devojčicu.

Dvojica osumnjičenih u potpunosti su priznali izvršenje ovog zločina, saopštio je MUP.

(Tanjug) Foto: Tanjug

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here